Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Három ponttal távoztak a gödöllői focisták Nagykátáról

2016-10-22 16:10:04

Akár a három bajnoki pont megszerzésére is esélyes volt a gödöllői tizenegy, amely az első fordulóban elszenvedett, eddigi egyetlen vereségét követően kilenc mérkőzésén nem talált legyőzőre. Városunk csapata arra készült, hogy a tabella középmezőnyében tanyázó Nagykáta otthonában sem szakad meg a kedvező sorozat.

A vendégek haditerve, ha nem is könnyen, de bevált: a Kaiser László buktatatásáért megítélt büntetőt Nagy Tamás értékesítette az első félidő közepén, majd a szünet után egy kicsit még az „öltözőben ragadt” a gödöllői legénység, és a hazaiak a 47. percben egyenlítettek. A három bajnok pont sorsát eldöntő találatot Kiss Szilárd jegyezte, aki a 70. percben egy szögletet követően juttatta a labdát a nagykátai kapuba.

Pest megyei I. osztályú bajnokság, 11. forduló:
Nagykáta SE – Gödöllői SK 1-2
(0-1)
Gödöllői góllövők: Nagy Tamás (11-esből), Kiss Szilárd.
A Gödöllői SK csapata 22 ponttal, 25-9-es gólkülönbséggel a tabella 4. helyét foglalja el. Következik: Gödöllői SK – Százhalombattai LK október 29., szombat 14 óra, Táncsics Mihály úti sportcentrum.

Pontokat hullajtott el a GEAC-SZIE társulata

Október 22-én pótolták a szeptember 28-ára kiírt első fordulóból elhalasztott mérkőzést, amin az éllovas gödöllői egyetemi csapat a középmezőnyben tanyázó Galgahévíz együttesét fogadta, és némiképp ellentmondva a papírformának, pontokat veszített a villanyfényes ütközeten.

Pest megyei III. osztályú bajnokság, Közép A-csoport, 1. forduló:
Gödöllői EAC-SZIE – Galgahévíz SK 3-3
(1-2)
Gödöllői gólok: Müller Péter (2), Anygal Zoltán.
Hét mérkőzés alapján a Gödöllői EAC-SZIE együttese 19 ponttal, 46-9-es gólkülönbséggel 1. a csoport tabelláján.


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online