Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Kitüntették a posztjáról távozott gödöllői rendőrkapitányt

2016-10-20 10:32:33

Öt nappal azt követően, hogy visszavonták vezetői megbízatását a Gödöllői Rendőrkapitányság éléről, a gödöllői képviselőtest ülésén, a napirendi pontok tárgyalása előtt elbúcsúzott a városvezetéstől dr. Bozsó Zoltán rendőr dandártábornok.

A rendelkezési állományba került ex-kapitányságvezető egyelőre nem tudta megmondani, milyen feladat vár rá a rendőrségen belül, erre egy év van, hogy kiderüljön. A tábornok úgy fogalmazott, reméli, hogy az elmúlt hat évet –, amit a gödöllői egység élén töltött – pozitívan értékeli majd az utókor. Kihangsúlyozta, nem szakad el Gödöllőtől, hiszen itt lakik. A közrend és a közbiztonság megőrzése, javítása területén továbbra is szívesen segít abban, amivel megbízzák. Egyben azt kérte a képviselőtestület tagjaitól, hogy az új kapitány munkáját hasonló módon támogassák, mint az övét tették az elmúlt bő fél évtizedben. Ő is ezt teszi a jövőben.

Munkája elismeréséül Gémesi György Polgármesteri Ezüstérem kitüntetést adományozott Bozsó Zoltánnak, akit meglepetésként ért az elismerés. – Azt egyeztettük, hogy jövök elbúcsúzni, de azt tényleg nem beszéltük meg, hogy kitüntetnek – mondta a Gödöllői Rendőrkapitányság éléről távozott tábornok.


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online