Vissza normál nézetbe Nyomtatás

A kanapétól Rotterdamig repíti ügyfelét az Invitel

2016-10-15 10:21:08

Idén Rotterdamban rendezik meg a Music Televison (MTV) szokásos European Music Awards (EMA) díjátadó gáláját, amin második alkalommal az Invitel egyik ügyfele is részt vehet kísérőjével. A távközlési cég online játékának nyertese, a mogyoródi illetékességű Baranyi Zoltán feleségével utazik majd Rotterdamba, hogy együtt bulizzon Európa legjobb előadóival - adta hírül sajtóközleményében a telekommunikációs társaság.

Az európai közönség 2016-ban is kiválasztja a világ zenészei közül azokat, akiket idén a legjobbnak tart. A jelöltek között olyan nagyágyúk is szerepelnek, mint Beyonce, Adele, Justin Bieber, vagy Drake, de számos új előadóval is találkozhatunk, akiknek számait már jól ismerhetjük a rádiók és televíziók lejátszási listáiból. Az ünnepélyes díjátadót sztár fellépők közreműködésével ezúttal Rotterdamban szervezik meg, amin – immáron második alkalommal – az Invitel és a fiatalok legendás szórakoztató csatornájaként számon tartott MTV jóvoltából a mogyoródi Baranyi Zoltán és felesége is részt vehet. Emlékezetes, tavaly egy gödöllői előfizető lett a szerencsés kiválasztott.

- Nagyon örülök, hogy engem sorsoltak ki, és személyesen vehetek részt a díjátadón. Hat éve vagyunk Invitel-előfizetők, korábban feliratkoztam a cég hírlevelére, abból értesültem az MTV EMA játékról. Legutóbb IPTV csomagunk hűségidejét hosszabbítottuk meg, mert nem csak netezni, hanem tévézni is szeretünk. Főleg esténként szoktunk letelepedni a képernyő elé, az őszi-téli időszakban szívesen követjük a zenei vetélkedőket. Nagy kedvenc a Nyerő Páros, az X-Faktor és a Sztárban Sztár is. Kedvelem a természetfilmeket, kislányunk pedig a mesecsatornákért rajong – mesélt a boldog nyertes a család televíziónézési szokásairól.

November 6-án 14 kategóriában választják majd ki Európa kedvenc előadóit. A legjobb női előadó kategória jelöltjei közül Zoltánék Sia-nak szorítanak, a férfi előadók közül pedig Weeknd a Baranyi család kedvence.
Az autóértékesítőként dolgozó Zoltánt felesége kíséri majd el a rotterdami díjátadóra. Nem jártak még Hollandiában, így mindketten nagyon izgatottan várják az utazást.


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online