Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Fogolyszökés miatt keresik Baksza Istvánt a gödöllői rendőrök

2016-10-14 18:20:46

A Gödöllői Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztálya eljárást indított fogolyszökés bűntett elkövetésének gyanúja miatt Baksza István ellen.
A Gödöllői Járásbíróság május 19-én rendelte el a férfi házi őrizetét.  Baksza Istvánt a Veresegyházi Rendőrőrs járőrei október 10-én 21 óra 30 perckor még otthonában találták, azonban a következő ellenőrzéskor, október 11-én 17 óra 30 perckor már nem tartózkodott az ingatlanban.

A 42 éves férfi a veresegyházi otthonából engedély nélkül ismeretlen helyre távozott. A felkutatására tett rendőri intézkedések ez idáig nem vezettek eredményre, ezért a nyomozóhatóság elrendelte a körözését.
A Gödöllői Rendőrkapitányság munkatársai kérik, hogy aki a képen látható Baksza István tartózkodási helyével kapcsolatban információval rendelkezik, hívja a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központját a (06-1) 236-28-83-as telefonszámon vagy névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést a Telefontanú ingyenesen hívható (06-80) 555-111-es zöld számán, illetve a 107-es, 112-es központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén. Forrás: police.hu


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online