Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Kannabisz-ültetvényre leltek a gödöllői nyomozók

2016-10-07 14:18:17

Kábítószer birtoklása bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat eljárást a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztálya Sz. Sándor 44 éves budapesti lakos és 46 éves felesége ellen – írja a police.hu.

A gödöllői nyomozók állampolgári bejelentés alapján jelentek meg október 6-án, a délutáni órákban a gyanúsítottak által bérelt mogyoródi családi háznál, ahol házkutatást tartottak.
Az ingatlan pincéjében közel 400 tő kábítószergyanús növényt, egy vödörben több kilogramm száraz növényt, egy ládában pedig közel három kilogramm növényi gumót találtak, amiket lefoglaltak. Ezeket az eljárás során kirendelt szakértő vizsgálja.

Az ingatlanban a növények termesztéséhez minden feltétel biztosított volt. Öntözőrendszert működtettek, valamint kiépítették a megfelelő szellőztetést és világítást is.
A rendőrök a két gyanúsítottat a helyszínen elfogták és előállították a Gödöllői Rendőrkapitányságra. A Pest megyei nyomozók gyanúsítottként hallgatták ki őket, majd bűnügyi őrizetbe vették mindkettőjüket. A nyomozóhatóság kezdeményezi az előzetes letartóztatásuk elrendelését.



Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online