Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Elektromos töltőállomásra pályázott Gödöllő

2016-10-07 17:40:35

Annak ellenére, hogy Gödöllő esetében legfeljebb három darab elektromos töltőoszlopra lehet támogatást kérni, a helyi önkormányzat tagjai végül úgy döntöttek, hogy – tekintettel a jelenleg nagyon alacsony elektromos hajtású helyi gépjárműállományra és a töltőállomás várható, éves szinten 100 ezer forintra becsült fenntartási költségére –egyre kandidálnak a szaktárcánál.

A szeptember végéig benyújtható pályázat száz százalékos támogatási intenzitást jelent a töltőoszlopok telepítésének költségére. Kritérium a megvalósítást követő 5 évig történő kötelező fenntartás. A terminálok lehetővé teszik, hogy a használók bankkártyájuk segítségével tölthessék fel gépjárműveiket.
A felhívás pontosan meghatározza a telepíthető oszlopok típusát, valamint típustól függően a pályázható összeget. Ez az A típusú, azaz 2x22 kilowatt teljesítményű normál töltőtípus esetén 2.476.000 forint oszloponként. Az igényelt támogatás felhasználható a töltőoszlop beszerzésére, telepítésére, villamoshálózat csatlakozási díjra és a töltőhely kialakítás (tervezés, parkolófestés) költségeire.


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online