Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Sokkolóval és pillangókéssel követelőzött a gödöllői fiatal

2016-10-06 07:29:13

Rablás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat eljárást a Gödöllői Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya B. Márk 19 éves gödöllői lakos ellen - írja a police.hu.

Az ügyben jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint a fiú szeptember elején ment oda a Gödöllőn két fiatalhoz, akik egy padon ültek és cigarettáztak. B. Márk cigit kért és kapott a sértettektől. Azt elszívta, majd újabb szálat kért, de a sértettek nem akartak adni neki, ezért bántalmazással fenyegette meg őket, amelynek a hatására eleget tettek a kérésnek.

A gyanúsított szeptember 23-án a kora délutáni órákban - a kezében egy pillangókéssel - ment oda egy gödöllői parkban három fiatalhoz és pénzt követelt tőlük. Elvette az egyik fiú tárcáját, kivette belőle a pénzt, majd az üres tárcát visszaadta. Ettől a sértett barátai is megijedtek és átadták a gyanúsítottnak a náluk lévő pénzt, illetve cigarettát.
Egy héttel később B. Márk a Gödöllői Vasútállomás közelében öt fiatalhoz ment oda. Egyikük combjához egy sokkolót tartott és közben pénzt követelt. A fiúk megijedtek a gyanúsított fenyegető fellépésétől és attól, hogy a sokkolót használni fogja, ezért a náluk lévő pénzt odaadták.

A gödöllői rendőrök az eljárás során beszerzett adatok eredményeként azonosították és október 5-én, a délelőtti órákban a lakásán elfogták a 19 éves férfit. Előállították, gyanúsítottként hallgatták ki, majd bűnügyi őrizetbe vették. A nyomozóhatóság kezdeményezi az előzetes letartóztatásának elrendelését. Az illetékes bíróság október 7-én elrendelte az intézkedést.


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online