Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Elfogadta a piát, majd kirabolta ivótársát

2016-09-17 11:01:27

Rablás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott eljárást a Gödöllői Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya G. Zoltán 18 éves kerepesi lakos ellen.
Az ügyben rendelkezésre álló adatok szerint a gyanúsított június 29-én, az esti órákban Kerepesen italozott együtt a sértettel, akivel akkor találkozott először. A feljelentő több italt is fizetett a 18 éves férfinak, majd a visszajáró pénzt a zsebébe tette. Az iszogatást követően G. Zoltán felajánlotta neki, hogy egy ideig elkíséri. Miután elindultak, a gyanúsított az egyik utcában nekilökte az 50 éves férfit egy beton támfalnak. Egyik kezével a falhoz szorította, majd az inge zsebéből kivette a nála lévő készpénzt és a helyszínről gyalogosan távozott.

A gödöllői rendőrök az elvégzett nyomozási cselekmények eredményeként azonosították és szeptember 13-án elfogták a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható férfit. Kihallgatták, majd őrizetbe vették.  Az ellene folytatott eljárást ezt követően két nappal befejezték, és a keletkezett iratokat bíróság elé állítási javaslattal megküldték az illetékes ügyészségnek – írja a police.hu.


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online