Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Felfelé lifteztetik a gödöllői hotelcég által fizetendő bérleti díjat

2016-09-16 11:02:32

Némi kutakodás után kideríthető, hogy a 2008 óta működő belvárosi hotelt korábban üzemeltető G-Magistratus Zrt. még 100 millió nettó forintot meghaladó összeget fizetett bérleti díj címen évente, majd ezt a tételt 2013-tól havi nettó 1 millió forintra redukálta városvezetés többsége.

Mikor már azt hihetné az ember, hogy elcsendesülnek a gödöllői szálloda gazdaságos működtetése körül az elmúlt években hol hevesebb, hol kevésbé parázs vitát kiváltó kérdések, újabb – ezúttal kedvezőnek látszó – fordulatról lehet beszámolni.
Nevezetesen arról, hogy – amint az a képviselőtestület szeptember 15-i összejövetelére kiküldött előterjesztésből kiderült – az önkormányzat tulajdonában lévő Erzsébet Királyné Szálloda Kft. olyan pozitív gazdálkodási mutatókkal rendelkezik, amik megengedik, hogy a társaság nettó 5 millió forintos havi bérleti díjat fizessen a tulajdonosi jogokat gyakorló gödöllői önkormányzatnak. Ráadásul, 2016. január 1-jéig visszamenőleg.

Kovács Barnabás (MSZP) a jelentős változás okaira volt kíváncsi. Gémesi György válaszában elmondta, a kemény, költséghatékony gazdálkodás eredményezte a többletforgalmat.


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online