Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Az új tanévben is fejlődik a Gödöllői Angol-Magyar Középiskola

2016-09-12 10:59:09

- Hatodik évünket kezdtük meg szeptemberben, és a 2016/2017-es tanévben soha nem látott fejlesztéseket és fejlődést indítottunk el. Mindez azt jelenti, hogy – miként eddig is tettük – hosszú távra alapozzuk meg iskolánkat Gödöllőn – nyilatkozta hírportálunknak Galgóczi Ferenc, a Gödöllői Angol-Magyar Gimnázium és Szakgimnázium főigazgatója (képen).

A Faiskola tér 13. szám alatt található tanoda vezetője az alábbi gondolatokkal egészítette ki mondanivalóját:
- Az épület külső felújítása tavasszal kezdődik meg: ajtók, ablakok cseréjére, falak hőszigetelésére, és még bővítésre is jut. A tervezés és az engedélyeztetési folyamat megindult. Minden tanévben szakmailag is megújulunk, mert egy magániskolának mindig többet kell adni a diákoknak, és mi erre nagyon figyelünk, hogy minden egyes gyerek úgy érezze, érte is van az iskola.
Az általam évek óta hangoztatott pedagógiai módszereket ma már a Kormány is napirendre tűzte, így az általunk korábban elindított pedagógiai változások igazolták, hogy jó az irány. Egészségügyi és informatikai képzéseinkben bevezetjük az ösztöndíjas rendszert, mivel hazai és külföldi cégekkel kötünk szerződést, akik – a tárgyi fejlesztés mellett – a diákok tanulását, majd elhelyezkedését is segíteni kívánják.
Szárnyakat adunk diákjaink vágyainak, hiszen a kétéves középiskola utolsó évében már párhuzamosan elkezdhetők a repülőgép-vezető- és az ehhez kapcsolódó egyéb képzések, amik elvégzése után szintén elhelyezkedési lehetőséget nyújtunk diákjainknak.


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online