Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Drónnal érkezik az Invitel a gödöllői Belvárosi Napokra

2016-09-08 18:50:36

Napjainkban egyre népszerűbbek a drónok. Mi sem bizonyítja ezt jobban, mint az, hogy a közösségi médiában magunk is szívesen osztunk meg madártávlatból fotózott izgalmas képi-és videós tartalmakat városokról, falvakról, térségekről. Eközben pedig titkon arról ábrándozunk, hogy egy napon mi is veszünk egyet, és a mi nevünk jelenik meg egy-egy videó készítőjeként.

Az eleinte futurisztikusan ható, pilóta nélküli távirányítású repülő eszközök felhasználási területei és típusai igen sokrétűek. A jelenüknél már csak a jövőjük izgalmasabb. Az Invitel (majdnem) mindent összegyűjtött, amit a drónokról tudni érdemes. Az itt elérhető grafikai összegzés szinte teljes képet ad a drónokról.

Ha pedig nem csak olvasni szeretne a drónokról, hanem szemügyre is venne egyet, akkor látogasson el szeptember 11-én, vasárnap 10 és 16 óra között a
gödöllői Belvárosi Napokra, ahol a drónos szakemberek segítenek elmélyülni a részletekben. 
Kérdezzen meg mindent az Invitel sátornál, amit a drónokról tudni szeretne. Reméljük, hamarosan találkozunk! – olvasható az Invitel hírportálunkhoz eljuttatott közleményében.


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online