Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Hatmillió forintos telefonadományhoz jutott a Szent István Egyetem

2016-08-31 10:34:31

A National Instruments (NI) Hungary Kft. fennállása óta több alkalommal is támogatta az oktatási intézményeket. Augusztus 30-án a gödöllői központú Szent István Egyetemnek (SZIE) hatmillió forint értékben telefonközpontot és telefonkészülékeket adományozott, oktatási tevékenységének dotálására. Az adományozó ünnepségen és sajtótájékoztatón Ábrahám László, az NI Hungary Kft. ügyvezető igazgatója és dr. Markó Balázs, a SZIE Ybl Miklós Építéstudományi Karának dékánja vett részt – olvasható a SZIE sajtóközleményében.

Az NI Hungary Kft. egy Nortel CS1000 típusú digitális telefonközpontot és 700 darab asztali telefonkészüléket ajándékozott a Szent István Egyetemnek. A National Instruments (NI) debreceni leányvállalata fontos küldetésének tartja a felnövekvő generációk oktatásának támogatását, kiemelten kezeli a műszaki és tudományos pályák népszerűsítésének ügyét, hiszen az ipar és az oktatás kapcsolatának szorosabbá fűzése közös érdek. A jövő szakembereinek támogatása és a piacképes munkaerő képzése miatt az ipar számára alapvető fontossággal bír, hogy a magyarországi intézmények jól felszereltek legyenek, lehetővé téve a versenyképes gyakorlati tudás elsajátítását.


Ábrahám László, az NI Hungary Kft. ügyvezető igazgatója (képen jobbra) az adományozó ünnepségen, sajtótájékoztatón elmondta, hogy idén bővítették a telefonrendszerüket, és a 6-800 darabos eszközparkjuk feleslegessé vált. Mivel még mindig jól működő eszközökről van szó, amik értéknek számítanak, mindenképpen el akarták ajándékozni felsőoktatási intézménynek, és így jutottunk el a Szent István Egyetemhez.

Dr. Markó Balázs, az Ybl Miklós Építéstudományi Kar dékánja kiemelte, az információáramlás kitüntetett szerepet kap az oktatási-kutatási tevékenységükben. Az adománynak köszönhetően ténylegesen javul mindennapi munkájuk, gyorsul az irodai kommunikáció.


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online