Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Fekete péntek: nem unatkoztak a gödöllői tűzoltók

2016-08-27 10:58:22

Néhány órán belül több közlekedési baleset adott munkát a gödöllői tűzoltóknak augusztus utolsó péntekjén. A történésekről Csámpai Attila, a Pest Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője tájékoztatta hírportálunkat.

Két személygépkocsi ütközött össze Gödöllőn, a Lumniczer Sándor utca és a Szent János utca kereszteződésében, augusztus 26-án, a déli órákban. Az ütközés következtében az egyik jármű egy villanyoszlop mellett állt meg, így a sofőr nem tudott a gépkocsiból kiszállni. A gödöllői hivatásos tűzoltók kézi erővel a járművet arrébb tolták, a személy – bár, könnyebb sérüléseket szenvedett – a járművet önerejéből elhagyta. A tűzoltók áramtalanították a gépkocsikat, majd biztosították a helyszínt.

Hét személygépkocsi ütközött össze az M3-as autópálya 30-as kilométerszelvényénél, a Nyíregyháza felé vezető oldalon, a délutáni órákban. Az ütközés következtében az egyik jármű kigyulladt, sofőrje egy porral oltóval azonnal megkezdte a tűz oltását, ezzel megakadályozta a lángok továbbterjedését. A gödöllői hivatásos tűzoltók egy vízsugár segítségével a végleges oltást befejezték, a felhevült fém alkatrészeket visszahűtötték, majd biztosították a helyszínt. A balesetben, valamint a tűz oltása során személyi sérülés nem történt.

Két gépkocsi ütközött össze Mogyoródon, a Szadai útnál, az M3-as autópálya leágazásánál, a kora esti órákban. A balesetben az egyik gépkocsiban utazó három ember könnyebb sérüléseket szenvedett, illetve egyikőjük a roncsba szorult. A gödöllői hivatásos tűzoltók feszítővágó segítségével a személyt kiszabadították, a mentőknek átadták. A mentők mindhárom embert kórházba szállították. A tűzoltók áramtalanították a roncsokat, majd biztosították a helyszínt. Fotók: BM OKF médiaszerver/PMKI Gödöllő HTP


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online