Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Komoly előrelépés várható a gödöllői térség egészségügyi ellátásában

2016-08-19 17:34:01

A Törökbálinti Tüdőgyógyintézet főigazgató asszonyának meghívására Vécsey László, a gödöllői központú választókerület kormánypárti országgyűlési képviselője augusztus 18-án részt vett azon az egyeztetésen, ami az „Egészséges Budapest” programot meghirdető kormányhatározatnak a fővárost és Pest megyét érintő, átfogó, térségi alapú kórházfejlesztés megvalósítását célozta.

- A meghívott főigazgatókkal, Pest Megye Közgyűlésének elnökével és az érintett országgyűlési képviselőkkel dr. Cserháti Péter miniszteri biztos ismertette a Pest megyei kórházak fejlesztésére vonatkozó terveket.
Elégedetten vettem tudomásul, hogy a tavaszi egyeztetés és az államtitkárság kitűnő munkája nyomán a gödöllői polgárok fekvő- és járóbeteg-ellátásában is jelentős szerepet betöltő kistarcsai Flór Ferenc Kórház kiemelten fontos szerephez jut a központi régió egészségügyi rendszerében, és súlyához méltóan nagyon komoly fejlesztések elé nézhet. Az idei év vége felé már a konkrét tervekről értesülhetünk, és 2017-ben elkezdődhetnek a munkálatok, ami jó hír választókerületünk polgárainak, valamint a kiterjedt ellátási területen élő lakosságnak – fogalmazott Vécsey László.


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online