Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Súlyos balesethez riasztották a gödöllői rendőröket és tűzoltókat Isaszegre

2016-08-18 17:52:24

Eddig tisztázatlan okból augusztus 18-án, a déli órákban egy 69 éves nő kerékpárjával le akart balra térni Isaszegen, a Dózsa György útról egy mellékutcába, azonban összeütközött a szemből érkező személyautóval. Az autó 37 éves vezetője az ütközés elkerülése érdekében elrántotta a kormányt és nekiment egy villanyoszlopnak. Eközben az autó felfutott a járdára és elsodorta az ott gyalogosan közlekedő 18 éves lányt.
A baleset során mindhárom személy megsérült, őket a mentőszolgálat munkatársai a helyszínen ellátták. A gyalogost súlyos, életveszélyes sérülésekkel, a kerékpárost súlyos sérülésekkel, az autó vezetőjét könnyű sérülésekkel szállították kórházba. A baleset körülményeit a Gödöllői Rendőrkapitányság munkatársai vizsgálják.


Az MTI-hez eljutott hírek arról szóltak, hogy a fiatal lányt újraélesztették, és mentőhelikopterrel vitték kórházba. A katasztrófavédelem tájékoztatása szerint a műszaki mentést a gödöllői hivatásos tűzoltók végezték, akik első lépésként áramtalanították az összetört autót. Forrás: police.hu, MTI Fotó: Mihádák Zoltán


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online