Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Tömegverekedést számoltak fel a gödöllői rendőrök Dányban

2016-08-18 10:42:27

A Gödöllői Rendőrkapitányság felfegyverkezve elkövetett garázdaság bűntettének megalapozott gyanúja miatt eljárást folytat H. Csaba, H. Renátó, H. Miklós és K. Hajnalka dányi lakosok ellen, akik augusztus 14-én, 15 óra 30 perc körüli időben megjelentek T. Krisztián dányi lakos otthona előtt, ahol rövid időn belül heves konfliktus alakult ki egy korábban T. Krisztián sérelmére elkövetett lopás miatt.
A dulakodás során H. Renátó és társai vascsővel, késsel és más eszközökkel támadtak a sértettre és a védelmére kelt személyekre.


A bejelentést követően a helyszínre érkezett rendőrök H. Renátót és társait előállították a Gödöllői Rendőrkapitányságra, valamint megállapították, hogy H. Renátóval és H. Csabával szemben több rendbeli lopás bűncselekményének elkövetése miatt jelenleg is számos büntetőeljárás van folyamatban.
Nevezett személyekkel szemben a Gödöllői Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztálya előterjesztést tett, és a Gödöllői Járásbíróság augusztus 17-én elrendelte előzetes letartóztatásukat – olvasható a Gödöllői Rendőrkapitányság közleményében.


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online