Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Önszervezett emlékezés a gödöllői kastélyban

2016-08-17 17:11:42

1996. augusztus 17-e jeles napként vonult be a Gödöllői Királyi Kastély történetébe. Ekkor tárta ki kapuit a nagyközönség előtt városunk ékessége. A napra pontosan 20 évvel ezelőtti esemény szombatra esett, és jókora érdeklődés kísérte a 7.305 nappal ezelőtti kulcsátadást, kapunyitást.

Bár, a kastély rendezvényei és programjai ebben az esztendőben a két évtizedes évforduló jegyében zajlanak le, és a dolgozói kollektíva összeállt egy csoportképre, olyan eseményt nem találtunk a kínálatban, ahol kifejezetten a gödöllői kastély rehabilitációjának komoly horderejű munkáját megkezdőkre gondoltak volna.
Ők, maguk viszont igen, és – Darázs György egykori marketingvezető ötlete alapján – megszerveztek egy találkozót augusztus 17-ére, a Gödöllői Királyi Kastély bejárata elé. Többen gyűltek egybe az akkori „stábból”, hogy tegyenek egy sétát az ódon falak között, rápillantva a változásokra, fejlesztésekre és felidézve a 20 évvel ezelőtti legemlékezetesebb momentumokat.
Kovács Éva, a gödöllői kastélyban 1995 júniusa óta dolgozó muzeológus „tárlatvezetését” – többek között – Nemes Tamás volt ügyvezető igazgató (b2), Varga Kálmán korábbi miniszteri biztos (b1), Sági Margit gazdasági vezető (b3), Sukta Zsuzsa múzeumi titkár (j1), Gantner Katalin (j2) és Horváth Orsolya (j3) marketingesek és Kalász Sándor biztonsági őr (középen) kísérték figyelemmel.


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online