Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Gödöllői RC: nincs elnök, van vezetőedző

2016-08-11 17:50:33

Ugyan a bajnoki rajt az Európa-bajnoki selejtezők miatt csak októberre várható, de már zajlik az élet a Gödöllői Röplabda Club háza táján. Az egyesület honlapján megjelent írásokból arra lehet következtetni, hogy az elmúlt tíz év névadó szponzora, a TEVA megvonta támogatását az NB I. elmúlt szezonban 6. helyen végzett női csapatától. Úgy hírlik, a döntés egyelőre nem végleges, novemberben még leülnek tárgyalni a felek.
Hogy a gödöllői egyesületet ki képviseli majd a jövőben, most még nem lehet tudni, hiszen a posztra március 1-jén megválasztott Tamás Zoltán lemondott elnöki tisztségéről, és Balogh Ders is távozott az ezzel három fősre redukálódott elnökségből. Hamarosan tisztújító közgyűlést kell összehívni, és rendezni a sorokat, aminek lényeges eleme az anyagi háttér biztosítása.

Az már hetekkel ezelőtt eldőlt, hogy – hasonlóan Szakmáry Grétához – Csengeri Petra a bajnoki címvédő Békéscsabához igazolt, és a liberóposzton jeleskedett Bánlaki Mária, valamint a feladó Szabó Barbara sem marad Gödöllőn.
Időközben arra is fény derült, hogy a női csapat vezetőedzője Borkovits Zoltán lesz, aki korábban az Újbuda, a TF és a Vasas szakmai stábjában is tevékenykedet.


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online