Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Bakosi gyerekeket segíthetnek a gödöllőiek

2016-08-02 10:40:52

Ismét adománygyűjtésbe kezdett a gödöllői székhelyű Szót kérünk a Közjóért Egyesület, amely egy éve megállapodást kötött a kárpátaljai magyar lakta Bakos település illetékeseivel, annak érdekébe, hogy segítse az ott élőket.

Amint azt Vörös István, az egyesület elnöke elmondta, a közelmúltban olyan kéréssel fordultak hozzájuk, hogy a bakosiaknak szükségük lenne az óvodás- és iskoláskorú gyermekek egészséges életviteléhez, fejlődéséhez fontos eszközökre: labdákra (kézi- és focilabdák, gumilabdák), illetve logikai- és társasjátékokra.
Fontos, hogy a település fiataljai szűkös lehetőségeik ellenére időnként részt vesznek sport- és más rendezvényeken, ahová szívesen vinnének magukkal címeres és címer nélküli magyar zászlókat, amiket egyéb alkalmakkor pedig a középületekre és lakóházaikra kihelyezhetnek

Az egyesület vezetése kéri, aki úgy érzi, hogy a fenti célok megvalósulását egy-egy tárgy megvásárlásával segíteni tudja, augusztus 15-ig jelentkezzen ezen az email-címen. A pénzadományokat a Szót Kérünk a Közjóért Egyesület PÁTRIA Takarékszövetkezetnél vezetett 65100266-11405351-es számú bankszámláján fogadják.  A megjegyzés rovatba a BAKOS szót kell beírni.


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online