Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Eich László lesz a gödöllői sulikat is felügyelő tankerület igazgatója

2016-07-20 10:57:20

Az már bő egy hónapja eldőlt, hogy a következő év első napjától Gödöllő nem lesz tankerületi központ, július 19-én arra is fény derült, hogy ki vezeti majd a gödöllői és az aszódi járáshoz tartozó, állami fenntartású alap- és középfokú ontatási intézményeket magában foglaló, dunakeszi központú szervezeti egységet.
Csoda nem történt, hiszen Balog Zoltán miniszter (EMMI) a Klebelsberg Intézményfenntartó Központ (KLIK) állománygyűlésén Eich Lászlónak, a dunakeszi tankerület jelenlegi irányítójának adta át az új, januártól működő tankerületi központ igazgatói kinevezését.

Eich László 1968-ban született, nős, két fiú édesapja, Dunakeszin él. Az ELTE-n diplomázott, magyar-törtélem szakos középiskolai tanár. A Szegedi Tudományegyetemen végezte el a közoktatás-vezetői szakot. 17 éven át az ELTE Radnóti Miklós Gyakorló Gimnáziumában tanított, a  jogi- és állampolgári ismereteket tanulóegyetemi hallgatók szakvezetője volt. Tíz éven keresztül igazgatóként dolgozott a  CIVITAS Egyesületben, ahol részt vett hazai és nemzetközi tanár-továbbképzési programok szervezésében, országos tanulmányversenyek irányításában és különféle szakmai anyagok elkészítésében
2012. november 15-e előtt a  dunakeszi Szent István Általános Iskola, majd a  Dunakeszi Oktatási Központ Általános Iskola és Pedagógiai Szakszolgálat igazgatója volt.


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online