Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Lemondott Gödöllő egyik alpolgármestere

2016-06-16 09:24:43

Június 30-ával megválik alpolgármesteri tisztségétől Pecze Dániel, aki a 2014-es választások óta társadalmi megbízatású településvezető-helyettesként dolgozott. A hírt Gémesi György jelentette be a gödöllői képviselőtestület június 16-i ülésén, az egyebek napirendi pontok között. Pecze nem volt jelen a tanácskozáson, így a polgármesterre hárult a feladat, hogy elmondja a döntés indokát. Ez összefoglalva így hangzott: helyettese egzisztenciális törekvések miatt mondott le, de képviselői mandátumát megtartja.

Pecze Dániel 2013. január 2-ától lett a város alpolgármestere, amikor Fábián Zsolt megüresedett helyét vette át. Havi, bruttó illetményét akkor 490 ezer forintban állapították meg. 2014. október 22-én Peczét újra alpolgármesternek választották, de már társadalmi megbízatású státuszban. Illetménye a korábbihoz képest havi, bruttó 269 ezer forintra mérséklődött.

Egyelőre nem született arról döntés, hogy lesz-e utódja Pecze Dánielnek. A nyári szünetben Gémesi konzultál lokálpatrióta klubos képviselőtársaival és ez alapján határoz a társadalmi megbízatású helyettesi státusz esetleges odaítéléséről.


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online