Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Hátat fordított a Jobbiknak Bertha Szilvia, aki két éve a gödöllői körzetben volt képviselőjelölt

2016-05-18 10:36:56

Május 17-én Bertha Szilvia közösségi oldalán jelentette be, hogy hivatalosan is kilépett a Jobbikból.
- Mivel korábbi, szóbeli kérésemnek idáig nem tettek eleget, ezért mai napon hivatalosan, írásban kértem a Jobbik elnökét, Vona Gábort, és a pártigazgatót, Szabó Gábort, hogy kilépésem jogilag is tegyék hivatalossá, töröljenek a párt tagjainak sorából, és erről részemre igazolást is küldjenek. 2014 nyara óta nem vagyok sem politikusa, sem szakértője a pártnak, munkám, nyilvános állásfoglalásaim kizárólag a saját politikai irányvonalamat és szellemiségemet képviselik, mely megmaradt az eredeti alapokon: szakmaiság, szakralitás, hazaszeretet – írta Bertha Szilvia.


Az isaszegi illetékességű politikus 2010 és 2014 között a Jobbik színeiben volt tagja a parlamentnek. Két évvel ezelőtt harcba szállt a gödöllői központú, Pest megyei 6. számú körzet egyéni országgyűlési képviselői mandátumának megszerzéséért, de nem járt sikerrel, a jelöltek közötti versenyben a harmadik helyen végzett. Kampánya során, 2014. március 15-én Vona Gábor pártelnök személyesen látogatott el Gödöllőre, hogy segítse Bertha Szilviát (képen).
Értesülésünk szerint Bertha Szilvia nem hagy fel a politizálással, és az sem elképzelhetetlen, hogy – hasonlóan egy másik gödöllői kezdeményezéshez – pártalapításba kezd.


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online