Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Győzelemmel és döntetlennel búcsúztak a bajnokságtól a gödöllői futsalosok

2016-05-17 02:21:47

Úgy kívánta a tisztesség, hogy a bajnoki idény előtt merészebb (érmes) álmokat szövögető MAG-LOG győzelemmel zárja az alapszakasz küzdelmeit Üllőn, amivel biztosan megőrzi 6. helyét a tabellán. Az óhaj – ha nem is könnyen – valóra vált, mert Baranyai Pál együttese a térfélcserét követően összekapta magát, fordított, és az utolsó előtti percben bebiztosította idegenbeli sikerét.

NB II., Keleti-csoport, 26. forduló:
Kastélydombi SE – MAG-LOG Team CFT Gödöllő 4-5
(3-1)
Gödöllői góllövők: Magyar Zsolt (3), Bencsik Roland, Varsányi Botond.
A MAG-LOG Gödöllő csapata 45 ponttal (14 győzelem, 3 döntetlen és 9 vereség), 158-112-es gólkülönbséggel a 6. helyen végzett a csoportban.

A gödöllői egyetem csapatával egyenértékű Főnix ISE győzelme esetén sem tudta elkerülni, hogy ne maradjon a csoport utolsó helyén. Egy tisztes eredmény azonban benne volt a pakliban az őket mindössze egyetlen pozícióval megelőző nagykátaiak ellen. Ezt gólban gazdag döntetlennel elérték a pályaválasztó jogukat feladó, a mérkőzést Tápiószentmártonban lejátszó házigazdák.

Főnix ISE – Nagykáta Futsal SE 8-8 (2-5)
Gödöllői gólszerzők: Balogh László, Tóth Roland (2-2), Annus Árpád, Csajbók Árpád, Fék Zsolt, Csabai Roland.
A Főnix ISE együttese 5 ponttal (1 győzelem, 2 döntetlen és 23 vereség), 75-247-es gólkülönbséggel az utolsó, 14. helyet szerezte meg a csoport táblázatán.


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online