Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Pótfelvételi rendészeti képzésre

2016-05-15 10:56:02

A Gödöllői Rendőrkaptányságtól kapott tájékoztatás szerint az új típusú rendészeti ágazati szakképzéssel kapcsolatosan – tekintettel a 2016/2017. tanév beiskolázási feltételeinek változásaira – pótfelvételi eljárást kezdeményezett a Békéscsabai és a Miskolci Szakképzési Centrum.
A két intézmény országos beiskolázási lehetőséggel rendelkezik a pályaválasztás előtt álló általános iskolások – köztük a gödöllői diákok – számára, a felvételt nyert tanulóknak kollégiumi elhelyezést biztosítanak.

Békéscsabai Szakképzési Centrum
„Rendészeti ügyintéző” 4+1 éves szakmai képzésre várja az egész ország területéről a 8. osztályt idén befejező (eddig felvételt még nem nyert) fiatalokat. A jelentkezés feltétele az alkalmassági vizsgálatokon való részvétel és megfelelés. Időpont: május 19., csütörtök 7.30 óra.
Helyszín: Békéscsabai Szakképző Centrum Gépészeti és Számítástechnikai Szakközépiskolája (5600 Békéscsaba, Kazinczy u. 7.) Bővebb információt Mikulán Róberttől lehet kérni (telefonszám: 06-20/526-3700; email cím: centrum@bsze.hu).

Miskolci Szakképzési Centrum
„Rendészeti Őr” 3 éves szakmai képzésre várja az ország minden megyéjéből a 8. osztályt idén befejező (eddig felvételt még nem nyert) fiatalok jelentkezését.
A rendkívüli felvételi eljárásban új jelentkezési lapot kell benyújtani, ami letölthető az iskola honlapjáról (www.szemere.miskolc.hu).


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online