Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Bezáratták a legendás gödöllői cukrászdát

2016-05-15 16:36:31

Napok óta téma az internetezők között, hogy május 15-én kényszerűségből bezár Gödöllő és – nem túlzás állítani – az ország egykoron egyik legkedveltebb cukrászdája, a Barna Illés nevével fémjelzett Szabadság úti fagyizó és krémesező egység. Az ok prózai: névtelen, zöld számon történt bejelentés alapján a hatóságok kivonultak a helyszínre, majd úgy döntöttek, hogy nem működhet tovább a napjaink elvárásaihoz képest valóban elavult körülmények között ténykedő „besnyői cuki”.

A történtekkel kapcsolatosan alaposan megoszlanak a vélemények. Egyelőre csupán egyetlen dolog tűnik biztosnak: május 16-ától nem nyit ki a cukrászda. Az a hely, ahol néhány évtizede még százak álltak sorban, sokszor a főút két oldalán parkoló autóbuszokból leszállva… …és a fagyira, krémesre, vagy egyéb sütemény-finomságra várva, szemezhettek a kerítés és a terasz közötti részt díszítő kerti törpékkel.
Álljon itt egy írás a legendás gödöllői cukrászdáról, annak üzemeltetőjéről, Barna Illésről. Valamint az a petíció, amihez itt lehet csatlakozni!


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online