Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Nem csak csinosak, sikeresek is voltak a gödöllői rúdtáncosok

2016-05-09 11:10:40

Minden évben megrendezik a rúdtáncosok számára a Dollhouse Amatőr Rúdtánc és Légtorna Bajnokságot, illetve a European Pole Sport Globe versenyt. Idén május 7-én, Kőbányán randevúztak a sportág reprezentánsai, köztük a gödöllői Catwalk IronAirBase legjobbjai.

Az amatőr bajnokságon a Catwalk IronAirBase négy indulója igencsak egyedi koreográfiával lépett színpadra, és – míg hárman szóbeli dicsérettel lettek gazdagabbak, addig – Jaszper Bernadett nyakába egy ezüstérem is került a haladó kategóriában. Ez különösen nagy érdemnek számít, hiszen az amatőr versenyen több mint százan mutatták be tudásukat, ezen belül a haladó kategória volt a legnépesebb.
A profi versenyen Zsmatova Vera ismét bizonyította, hogy mindig el tudja varázsolni a közönségét, így nem csak a bronzérmet, de a legjobb előadóművész díjat is a magáénak tudhatta.

A díjazottakon kívül gratuláció illeti a versenyeken színpadra lépett többi Catwalk-versenyzőt is, név szerint Bartikné Dolányi Katalint, Vidák Barbarát és Farkas Lillát, akiket – hasonlóan a két éremszerzőhöz – Sárai Tícia készített fel a viadalokra.


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online