Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Gödöllő COOP Party: Küldjünk egy nagy hajrát Rióba!

2016-05-04 10:12:08

Május 6-án, pénteken 14 és 18 óra között a Gödöllő COOP Zrt. főtéri áruháza előtti területen rendezik meg a COOP Party-t. A számos különlegességet felvonultató rendezvény programjai ezúttal a közelgő nyári olimpiai játékok köré szerveződnek.


Az esemény műsorvezetője különböző játékokra invitálja az érdeklődőket, kicsiket és nagyokat egyaránt, akik részesei lehetnek hangosított zenés színpadi játékoknak, kipróbálhatják az ugrálóvárat, az arcfestést és a kézműves foglalkozásokat, valamint a játékpark valamennyi korosztálynak élményt kínáló rejtelmeiben is elmélyülhetnek.
A riói olimpiai játékok apropóján „Mini 5próba sátort” is felállítnak a főtéren, ahol lehetőség lesz kipróbálni a helyből távolugrást, az ugrókötelezést, az ergométeres evezőpadot, a görgős padon történő kerékpározást, illetve a szökdelést is.

A gödöllői rendezvényt meglátogatja Gerebics Roland sportlövő (duplatrap) olimpikon, akinek segítségével a helybéliek is bekapcsolódnak az országos szurkolói buzdító aláírásgyűjtésbe, a „Küldjünk egy nagy hajrát Rióba!” programba. Ennek lényege, hogy a kezdeményezéshez csatlakozók együtt járulnak hozzá, hogy elkészüljön Magyarország leghosszabb szurkolói szalagja!
A Gödöllő COOP Zrt. rendezvényén a részvétel mindenki számára ingyenes.


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online