Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Mindent lehet és mindent szabad politika uralná Gödöllőt?

2016-04-05 10:20:27

A Szót Kérünk a Közjóért Egyesület felvállalja mindazokat a gödöllői lakosságot élénken foglalkoztató témákat, amiktől azt reméljük, hogy a lakosság és a civil szervezetek érdemben bele tudnak szólni a döntéshozatalba, és a városvezetés figyelembe veszi érdekeinket!
Folytatjuk a megkezdett küzdelmet, hogy a választott és közpénzből fizetett polgármesterünk mondjon le a hulladékgazdálkodási társulás elnöki tisztségéről. Nyílt levélben történő felhívásunkra a mai napig nem történt intézkedés, választ nem kaptunk.

A kommunális adó bevezetése kapcsán továbbra sem tudjuk elfogadni a lokálpatrióta klubos többségű városvezetés részéről tanúsított hozzáállást! Nyílt levélben kértük őket, hogy ne szavazzák meg a kommunális adó bevezetésére tett javaslatot. A megoldást is tartalmazó kezdeményezésünket nem vették figyelembe.
Ami ezt követően történt, egyenesen felháborító! Az adó beszedésével, a rendelet végrehajtásával kapcsolatos eljárás kiverte a biztosítékot a lakosság körében! Sajnos, a közmeghallgatáson a városvezetésnek átadott lakossági követelést nem fogadták be, vagyis: az adófizető állampolgárok kérése süket fülekre talált!

A városban „heverő” témák közül egy több mint 10 éve húzódó ügy képviseletét is felvállaltuk. Az egyetem területén lévő utakról/járdákról és parkolókról, különösen az Egyetem tér 5-11. számú lakóépületekhez vezető utak katasztrofális állapotáról van szó. Az ott élők támogató aláírásával és felhatalmazásukkal felszólítottuk az illetékeseket – a Magyar Államot, mint tulajdonost, a Szent István Egyetemet, mint vagyonkezelőt és a város önkormányzatát –, hogy kezdjenek egyeztető tárgyalást a végső és azonnali megoldás érdekében! Haladéktalanul meg kell oldani a „közös lónak túros a háta” kérdését, elő kell teremteni az anyagi fedezetét a minősíthetetlen helyzet felszámolása érdekében!

Megállapíthatjuk, hogy a jelenlegi városvezetés a mindent lehet és mindent szabad politikáját szabadította a városra! Azt tapasztaljuk, hogy megkezdődött a kiábrándulás folyamata!
Mindhárom ügyben megtettük a szükséges intézkedéseket az érintett hatóságok felé. Egyesületünk a jövőben is várja a lakosság észrevételeit, javaslatait a szotkerunkakozjoert@gmail.com email-címen. Vörös István elnök


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online