Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Egyre több motoros jelenik meg a gödöllői utakon is

2016-04-02 10:50:40

A napos, tavaszias idő beköszöntével – a hosszú téli pihenőt követően – egyre többen előveszik a motorkerékpárokat. Ez azonban számos veszélyt rejt magában, hiszen a motorosoknak vissza kell szokniuk a két kerékre, az autósoknak pedig fel kell készülniük a motorkerékpárok újbóli megjelenésére az utakon.

Az elmúlt évben a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén 173 motorkerékpáros és 140 segédmotor-kerékpáros baleset történt, amiből 9 halálos kimenetelű volt. A balesetek megelőzése érdekében minden évben alaposan fel kell készülni és számítani kell a motorral közlekedőkre, akikre - kevés kivétellel – ugyanazok a szabályok vonatkoznak, mint az autóvezetőkre.


A Pest Megyei Rendőr-főkapitányság motoros járőrei is megkezdték a felkészülést a szezonra. A műszaki szakemberek március végén negyvenegy rendőrmotort alaposan átvizsgáltak. Ellenőrizték – többek között – a lengéscsillapítót, a fék- és biztonsági berendezést, a gumiabroncsok profilmélységét, valamint a világítóberendezéseket is - írja a police.hu.


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online