Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Fényes gödöllői küzdősport-érmek Zalaegerszegről

2016-03-25 13:38:04

Március közepén – a Fightingsport Hungary KTBSE szervezésében – Zalaegerszeg adott otthont a három küzdősport szervezet (WOMAA, WAKF, WASCO) országos bajnokságának. A rangos sporteseményen a Gödöllői Muay Thai és Boksz Egyesület is képviseltette magát. Varjú László (képen középen) és Ócsai Zsolt tanítványai két arany-, valamint egy-egy ezüst- és bronzéremmel tértek haza az idénynyitó viadalról.


A gödöllői különítmény tagjai közül elsőként a már rutinosnak mondható Majláth Bianka (képen jobbra) lépett szorítóba, aki a tőle megszokott könnyed magabiztossággal verte végig a mezőnyt, hogy felállhasson a dobogó felső fokára.
Az „aranyos” hölgyet a – többi gödöllői versenyzőhöz hasonlóan – kick-light kategóriában induló Kádár Norbert (képen jobbról a második) követte. Norbi nagy küzdelmek árán a bronzérmet hódította el, úgy, hogy az előcsatározások során csak a későbbi aranyérmestől szenvedett vereséget.
Ezután a tantermet ezúttal a ringre cserélő, civilben pedagógusként dolgozó Kovács Ákos (képen balról a második) lépett a küzdőtérre, aki nem akármilyen körülmények között érdemelte ki az ezüstérmet: a döntő eredményét a bírák döntetlenre hozták ki, így jöhetett a rájátszás. Miután ez is egállal zárult, következett a 4. menet, amire már mindkét bunyós elfáradt. Sajnos, Ákos egy kicsit jobban, így pontozással alulmaradt.
Az utolsó gödöllői harcos a 198 centiméter magasságú Módi Zsolt (képen balra) volt, aki óriási pofonokat kiosztva került a fináléba, ahol ellenfele nemes egyszerűséggel megrettent a 96 kilós, masszív bunyóstól, és nem mert ellene kiállni.


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online