Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Kossuth-díjas zenetanárral is bővült a Gödöllő Városért díjasok tábora

2016-03-15 19:10:51

A március 15-i nemzeti ünnep gödöllői programja – a délelőtti eseményeket követően – a délutáni órákban a Gödöllői Királyi Kastély lovardájában zárult, ahol átadták a Gödöllő Városért díjat.

A várossá avatásának 50. évfordulóját idén ünneplő település második legrangosabb elismerő címét ebben az évben két magánszemély és egy szervezet érdemelte ki: Mészáros Beáta (j) énektanár, drámapedagógus, a Garabonciás Színtársulat művészeti vezetője, Fodor László (k) zenetanár, a tavaly Kossuth-díjjal jutalmazott Hot Jazz Band tagja, valamint a – 2008 óta a Kedrion-csoporthoz tartozó –  Táncsics Mihály úton található HUMAN BioPlazma Kft. közel 150 fős dolgozói közössége, amelynek tagjai a város gazdasági életében való aktív részvételért, valamint a gyógyszeripari termékek (vérkészítmények) gyártásában, forgalmazásában végzett magas színvonalú munkájukért vehették át a kitüntetést: a közösség nevében Tóth Ákos ügyvezető igazgatóra (b) hárult a megtisztelő feladat.
A Gödöllő Városért díjhoz díszoklevél, Világfa-kisplasztika, illetve pénzjutalom jár. Ennek mértéke a magánszemélyek esetében 200 ezer forint, a közösség számára pedig 400 ezer forint.


Az eseményen további személyeket is köszöntöttek, gazdára talált több Polgármesteri Ezüstérem Gödöllőért, és bemutatták a Dózsa György úti Solier Cukrászat által elkészített – mandulás, meggyes, mézes ízdominanciával rendelkező – Gödöllő-tortát.


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online