Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Kedvenc drámája rendezőjét is kitünteti a főszereplő polgármester

2016-03-11 17:05:40

Ebben az évben két személy és egy közösség veheti át a helyi önkormányzat által két évtizede alapított Gödöllő Városért díjat. A település második legrangosabb kitüntetéséhez díszoklevél, Világfa-kisplasztika, valamint pénzjutalom jár.

Az előzetesen meghirdetett felhívásban rögzített határidőig hét személyre és öt közösségre érkezett jelölés. Közülük – a Kulturális, Sport és Nemzetközi Kapcsolatok Bizottságának indítványa alapján – szavazták meg a helyi képviselőtestület tagjai az idei díjazottakat. Lássuk, a február 11-i zárt ülésen kikre esett a döntéshozók választása:
Mészáros Beáta énektanár, drámapedagógus, a Garabonciás Színtársulat művészeti vezetője, aki rendezője volt – többek között – a polgármester kedvenc romantikus drámájának, az Edmond Rostand által írt Cyrano de Bergerac című darabnak, amiben a városvezető a címszerepet alakította.
Fodor László
zenetanár, aki két évvel ezelőtt megkapta a Körösfői-emlékplakettet, majd tavaly – a Hot Jazz Band tagjaként – Kossuth-díjas lett.
HUMAN BioPlazma Kft. dolgozói közössége
, amelynek tagjait a város gazdasági életében való aktív részvételért, valamint a gyógyszeripari termékek gyártásában, forgalmazásában végzett magas színvonalú munkájukért részesítik az elismerésben.


A Gödöllő Városért díjat a március 15-i nemzeti ünnep gödöllői rendezvényén adják át. A ceremónia 16 órakor kezdődik a Gödöllői Királyi Kastély lovardájában.


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online