Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Késsel rabolták ki a pizzafutárt

2016-03-02 10:25:45

Rablás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat eljárást a Gödöllői Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya L. M. 18 éves és L.L. 26 éves bagi lakosok ellen.
Az ügyben jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint a két férfi február 28-án, 20 óra körüli időben Bag egyik utcájában megállított egy pizzát szállító férfit. Amikor a sértett letekerte az autó ablakát, a gyanúsítottak megfenyegették és egyikük egy kést szorított a sofőr mellkasához, majd a nála lévő pénz átadására szólította fel. A jármű vezetője ezt megtagadta, de ekkor a gyanúsított erőteljesebben nyomta a kést a sértett mellkasához és azzal fenyegette, hogy megöli. Ennek hatására a futár átadta a nála lévő készpénzt és az autóban lévő pizzákat is.

Az adatgyűjtés eredményeként a gödöllői nyomozók azonosították a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható személyeket, akiket február 29-én – bagi lakcímükön – elfogtak. A 18 éves férfit és 26 éves társát a rendőrök gyanúsítottként hallgatták ki, majd bűnügyi őrizetbe vették. A nyomozóhatóság kezdeményezte mindkettőjük előzetes letartóztatásának elrendelését. Forrás: police.hu

Értesülésünk szerint a Gödöllői Járásbíróság nem látott megfelelő bizonyítékot ahhoz, hogy elrendelje a gyanúsítottak előzetes letartóztatását, akik szabad lábon védekezhetnek. Az ítélet nem jogerős, az ügyészség fellebbezett a döntés ellen.


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online