Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Fantomkép készült a Pécelen lövöldözőről

2016-02-25 15:39:31

Emberölés bűntett kísérlet elkövetésének gyanúja miatt eljárást folytat a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztály Életvédelmi Alosztálya ismeretlen tettes ellen - olvasható a police.hu oldalon.
Az ügyben jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint február 17-én 8 óra körüli időben – a Gödöllői Rendőrkapitányság illetékességi területén található – Pécelen ismeretlen férfi többször rálőtt egy 31 éves férfira, aki ennek következtében megsérült. A sértettet a mentők kórházba szállították, aki az orvos-szakértő elsődleges véleménye szerint súlyos, életveszélyes sérüléseket szenvedett.

Az eljárás során a lövéseket leadó, körülbelül 170 centiméter magas, vékony testalkatú férfiról grafika készült. Az itt elérhető képen látható ismeretlen tettes a bűncselekmény elkövetésekor kék színű nadrágot és sötét, kapucnis kabátot viselt és szemüveg volt rajta. A férfi különös ismertetőjele, hogy jobb szemének szivárványhártyájában zöld színű elszíneződés látható.

A Pest Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztályának munkatársai kérik, hogy aki a grafikán látható ismeretlen tettest felismeri, vagy a bűncselekménnyel kapcsolatban érdemi információval rendelkezik, hívja a (06-1) 236-28-83-as telefonszámot, illetve névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést az ingyenesen hívható (06-80) 555-111-es ,,Telefontanú" zöld számon, valamint a 107-es, vagy a 112-es központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén.


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online