Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Ledőlt és megrongálódott a szelfi-helyszínként használt kőkereszt

2016-02-15 16:04:10

Rongálás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt – szabadlábon hagyása mellett – folytat eljárást a Gödöllői Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztálya K. Ádám 25 éves turai lakos ellen.

A különlegesnek mondható ügyben jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint a férfi február 14-én 1 óra és 1 óra 50 perc közötti időben átmászott a Tura, Rákóczi úton lévő kőkereszt kerítésén (képen). K. Ádám ezt követően felmászott a keresztre, ami ennek következtében ledőlt és megrongálódott. A 25 éves férfi a kőkereszttel és a feszülettel együtt a földre esett és megsérült. K. Ádámot a mentőszolgálat munkatársai kórházba szállították, ahol sérüléseit ellátták.


A gödöllői nyomozók az adatgyűjtés eredményeként rövid időn belül azonosították, majd február 14-én 9 óra 30 perckor turai lakásán elfogták a fiatal férfit, akit előállítását követően gyanúsítottként hallgattak ki. K. Ádám a bűncselekmény elkövetését elismerte: elmondta, hogy azért mászott fel a keresztre, mert egy fényképet akart készíttetni magáról – írja a police.hu. Fotó forrása: google map


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online