Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Betelepítési kvóta elutasítása: 10 nem helyett 10 tartózkodás

2016-02-15 17:30:16

Nem állt szándékunkban, de egy figyelmetlenség miatt tévedtünk, amikor A gödöllői városatyák többsége nemet mondott a köztelező betelepítési kvóta elutasítására című cikkünkben az írtuk, hogy a határozati javaslatot a képviselőtestület tagjai 4 igen szavazattal és 10 nem vokssal utasították el. Ezzel szemben a helyes szavazati arány 4 igen voks és 10 tartózkodás volt.

A pontatlan információ kijavítását Péterfi Csaba kérte szerkesztőségünktől, aminek ezúttal eleget teszünk. Gödöllő Város Önkormányzatának kommunikációs igazgatója az alábbiakat is közölte a témakörrel kapcsolatosan:
Mint az dr. Gémesi György polgármester által az ülésen elhangzott, a betelepítési kvóta nem az önkormányzatok feladat hatáskörébe tartozik, valamint a kormány már döntött a kvóta elutasításáról, így a jelenlegi indítvány nem más, mint egy politikai kommunikációs játék.
Ugyanakkor a polgármester nehezményezte, hogy a kormány az elmúlt időben egyszer sem kérte ki az önkormányzatok véleményét olyan ügyekben, amelyek valósan érintik a településeket, mint – például – az oktatás, az egészségügy, vagy a napokban felvetett közétkeztetés államosítása kapcsán.


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online