Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Maradnak a Volánbusz-járatok Gödöllőn

2016-02-14 11:40:18

Biztossá vált, hogy március 1-jétől legalább egy évig, azaz, 2017 február végéig a Volánbusz Közlekedési Zrt. látja el a Gödöllő közigazgatási területén zajló, menetrend szerinti autóbusz-közlekedést, mint közszolgáltatást. Erről ellenvetés nélkül döntöttek a helyi képviselőtestület tagjai február 11-i összejövetelükön.


A városra a feladat elláttatása nettó 94.262.351 forintos anyagi terhet ró éves szinten Az ellentételezés összegét a közlekedési társaság a buszok által ténylegesen megtett kilométerek alapján számlázza ki. A helyi járatok esetében ez a tétel 332,40 forint/km, a helyközi járatoknál pedig 36,80 forint/km.
A helyi buszközlekedés menetrendje továbbra is tartalmazza a 2014 szeptemberétől működő üzleti parki-, valamint a tavalyelőtt novembertől utasokat szállító haraszti járatokat. Ez utóbbinak azért is van nagy jelentősége, mert elősegíti a polgármesteri hivatal átépítése miatt a Kotlán Sándor utca 1. szám alá költözött járási kormányhivatal égisze alatt üzemelő okmányiroda megközelítését.


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online