Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Mobil applikációt vezet be a Gödöllőn is szolgáltató DMRV Zrt.

2016-02-08 16:23:41

A hatékonyabb és kényelmesebb ügyintézés céljából mobil applikációt vezet be ügyfelei számára a Gödöllőn is szolgáltató DMRV Zrt. A fejlesztés segítségével a felhasználók önkiszolgáló ügyfélszolgálati rendszert alakíthatnak ki, ezáltal lehetőségük nyílik a nap bármely szakában a számlák és a fogyasztási adatok megtekintésére, a mérőállás bejelentésére, valamint minden egyéb, víziközmű szolgáltatással kapcsolatos információkról való tájékozódásra.

Az okostelefonok és a mobil eszközök elterjedésével egyre több olyan ingyenes mobil applikáció jelent meg, ami egy adott vállalkozáshoz kapcsolódva annak szolgáltatásait egészíti ki a felhasználók számára valóban hasznos, plusz információkkal.
A táblagépek és az okostelefonok elterjedésével jelentősen növekedett a munkáltatók, a munkavállalók és a felhasználók mobilitása, ami kihat a szolgáltatókkal szemben támasztott ügyféli elvárásokra is. A mobil eszközökre telepíthető alkalmazások segítségével az ügyintézés rugalmasabbá és gyorsabbá válik, s ez nem csak a felhasználói elégedettséget és a hatékonyabb munkavégzést teszi lehetővé, hanem az elengedhetetlenné vált a versenyképesség megőrzésében is segítséget nyújt.

A felület fejlesztésének célja, hogy felhasználóink a nap bármely szakában többletinformációhoz jussanak az ügyfélszolgálat hagyományos (személyes, telefonos) csatornáinak igénybevétele nélkül, csökkentve azok terheltségét – tudatta a DMRV Zrt.
A cél valamennyi internetképes eszközön (például: táblagépeken, mobiltelefonokon) egyre növekvő funkcionalitással, azonos kezelési felülettel rendelkező önkiszolgáló ügyfélszolgálati rendszer kialakítása a kényelmesebb, gyorsabb, hatékonyabb ügyintézés érdekében. A rendszer használatával lehetővé válik a személyre szabható automatikus ügyfél-kommunikáció bevezetése, ami megkönnyítené – például – a szolgáltatás szüneteléséről, leolvasási időpontokról és egyéb folyószámlával kapcsolatos információkról való informálódást a felhasználók számára.


Az applikáció előnyei között szerepel – például – az ügyfélszolgálati alapinformációk küldése, mérőállás bejelentés, folyószámla megtekintés, emlékeztető hamarosan lejáró vagy lejárt tartozásról, számlamásolat küldése, fogyasztási adatok megtekintése akár grafikus ábrázolással, általános felhasználói üzenetek, tájékoztatók küldése, a következő leolvasás időpontjának közlése.
Az alkalmazással a felhasználó egyszerűen tájékozódhat a felhasználási helyével kapcsolatos legfontosabb információkról, ellenőrizheti adatait, címét, vízmérőjének gyári számát és állását, valamint lehetősége nyílik megváltozott telefonszámának, e-mail címének módosítására is. Amennyiben mindenképpen személyes ügyintézést szeretne, az applikáció megmutatja az Önhöz legközelebb lévő ügyfélszolgálati irodánk elérhetőségét, GPS koordinátáit.

Az adminisztrációs problémák megoldása mellett a szolgáltatás a váratlan helyzetekben is a felhasználó segítségére lehet: információt kaphatnak például az őket érintő csőtörésekről, vagy más, közterületi munkálatok miatti forgalmi dugók elkerülésének lehetőségeiről (üzenetek küldésével, elkerülő útvonalak megjelölésével).
A mobil applikáció bevezetése során a DMRV Zrt. a leolvasás eredményességének, pontosságának növelése, az elszámolás helyessége érdekében új, korszerűbb leolvasó készülékeket (PDA), valamint a munkaszervezést segítő leolvasói diszpécser-rendszert alkalmaz. Ezek használatával lehetővé válik, hogy a kiugró fogyasztásról a felhasználók azonnali tájékoztatást kapjanak, az esetleges meghibásodások feltárása érdekében.

Társaságunk a jövőben is elkötelezett minden olyan fejlesztés bevezetése mellett, ami a felhasználóink kényelmét, a gyors és hatékony ügyintézést teszi lehetővé, ezáltal folyamatosan növelve a szolgáltatás színvonalát, a felhasználók elégedettségét – zárul a DMRV Zrt. szerkesztőségünkhöz eljuttatott sajtónyilatkozata.


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online