Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Az Utazás 2016 Kiállításra készül a GKRTE

2016-02-05 15:13:58

Partnereivel folyamatosan konzultálva fejleszti kiállításait Magyarország első számú kiállítás-szervezője, a Hungexpo Zrt. Nincs ez másként a legnagyobb hazai turisztikai seregszemle, az idei esztendőben március 3-6. között lezajló Utazás 2016 Kiállítás esetében sem.
Mivel a 2016-os év meghatározó eseménye a Rio de Janeiro-i olimpiai játékok, ennek jegyében népszerű sportágak, sportolók, a nagyközönség kedvencei testközelben mutatkoznak be az Utazás kiállításon. A látogatóknak elérhető közelségbe hozzák a világ legmeghatározóbb versenyét. Ha Brazília és Rio de Janeiro, akkor karnevál. Karneváli autók, táncosok, fergeteges hangulat, vagyis: karneváli forgataggal várják a látogatókat a márciusi Utazás kiállításon, aminek belföldi díszvendége Budapest, míg külföldi szakmai díszvendége Kína lesz.


A Hungexpo Zrt. arra törekszik, hogy a kilenc turisztikai régió számára olyan feltételrendszert dolgozzon ki, amiben valamennyi TDM-szervezet kulturális-turisztikai szolgáltatói – így a Gödöllő Környéki Regionális Turisztikai Egyesület (GKRTE), illetve tagjai is – megtalálják a számukra legmegfelelőbb megjelenési lehetőséget a kiállításon.
A GKRTE február 11-én, csütörtökön 9 órától a domonyvölgyi Malackert Vendéglőben tartandó szakmai programja napirendjének középpontjában szerepel a felkészülés a március 3-a és 6-a között Budapesten, a Hungexpo területén megrendezésre kerülő Utazás 2015 Kiállításra, a GKRTE-nek a Hungexpo Zrt. társkiállítójaként történő megjelenésére.

Ebben az évben – Isaszeg Város Önkormányzatának közreműködésével – április 5-én tizenegyedik alkalommal szervezi meg a GKRTE az Egyházi- és Világi Borok Versenyét, augusztus 19-én pedig ugyanezen a helyszínen a borverseny eredményhirdetését, valamint a „Kenyér- a Kultúra- és a Bor Ünnepe” című rendezvényt. A szóban forgó kulturális turisztikai programok népszerűsítése az Utazás 2016 Kiállításon a GKRTE standján kiemelt szerepet kap.

A GKRTE illetékesei várják valamennyi, a Tourinform Gödöllői Kistérség területén működő turisztikai programgazda, népművész és kézműves jelentkezését, illetve részvételét, akik érdekeltek abban, hogy minél átfogóbban és színvonalasabban mutassuk be a Grassalkovichok birodalmát, Gödöllő és környéke kulturális turisztikai vonzerejét és szolgáltatásait.
További információ:
GKRTE Információs Irodája (2100 Gödöllő, Patak tér 7.) Telefon: (06-28) 419-231, email: gkrte@vnet.hu, honlap www.gkrte.hu


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online