Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Külhonban is verte a Nyíregyháza a Gödöllőt

2016-02-03 19:32:06

Közép-európai Liga (MEVZA) 5. forduló:
TEVA-Gödöllői RC – Fatum-Nyíregyháza
0-3 (-20, -13, -21)
Gödöllő: Stefanik, Széles, Nagy K., Hornok, Czina, Szabó A. Cserék: Bánlaki (liberó), Szabó B., Csengeri, Radomszky, Kalotai.

Mariborba (Szlovénia) kellett utaznia mindkét magyar gárdának ahhoz, hogy összemérjék erejüket a Közép-európai Liga (MEVZA) kiírásában. A találkozót matematikailag a több meccsen több pontot termelt szabolcsiak várták kedvezőbb helyzetből. Horváth András tanítványai tisztában voltak vele, hogy – miként az alig egy héttel korábbi bajnoki derbin – ezúttal sem mehettek biztosra a nyírségiek ellen.

A gyakorlat visszaigazolta, hogy az idegenlégiósokkal megerősített Nyíregyháza – a 23 pontot termelt brazil szélsőütő, Debora Araujo vezérletével – elszántabb és pontosabb játékkal többet tett a sikerért, mint a csak rövid felvillanásokra képes gödöllői különítmény, amelynek legeredményesebb tagja a 15 pontig jutott Szabó Adrienn volt
A gödöllői vereségnek lehet egy másik olvasata is: mivel a TEVA-hatosnak nincs esélye a négyes döntőbe jutásra, Horváth András „alárendelte” a találkozó végkimenetelét a február 6-i, Jászberény elleni bajnoki rangadóra való felkészülésnek. Ám ezelőtt még lesz egy formajavítási lehetőség: február 4-én, csütörtökön 18 órától a vendéglátó mariboriak ellen játszanak a gödöllői lányok a MEVZA-ligában.

Öt mérkőzés alapján a TEVA-Gödöllői RC együttese 3 ponttal, 4-13-as szett- és 353-413-as pontaránnyal a 8. helyen áll a kilenc csapatot számláló mezőnyben.


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online