Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Gödöllő népe megkapta a kommunális adó bevallási nyomtatványt

2016-01-29 10:19:13

Egy hónap sem telt az új esztendőből, máris megérkezett a gödöllői önkormányzat lokálpatrióta klubos képviselői által megszavazott kommunális adó bevallására kreált nyomtatvány. Abba ne menjünk bele, hogy az illetékesek a postázás igencsak sajátos, már-már szórólap-szerű módját választották, aminek az lehet a következménye, hogy számos, főleg lakótelepi társasházakban elkallódik a dokumentum.

A lényeg azonban nem ez, hanem az, hogy február 29-ig ki kell tölteni a bevallást, és személyesen besétálni vele a gödöllői polgármesteri hivatal ideiglenes, Petőfi tér 4-6. szám alatt található ügyfélszolgálati irodájába, vagy további pénzt áldozni a dologra, és postán feladni a 2100 Gödöllő, Szabadság tér 7. címre.
Aki nem találkozott a nyomtatvánnyal, innen letöltheti, kinyomtathatja és – javasoljuk, legalább két példányban – kitöltheti, vagy kér egyet az ügyfélszolgálati irodán. Jó tanácsként szolgálhat, nem érdemes arra hivatkozni, hogy nem kaptuk meg a nyomtatványt, illetve megkaptuk, de elfelejtettük kitölteni, hiszen van olyan törvényi rendelkezés, ami alapján akár 200 ezer forintos mulasztási bírsággal sújthatják a renitens magatartást választókat.


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online