Vissza normál nézetbe Nyomtatás

A gödöllői egyetem is ajánlja magát az Educatio 2016 kiállításon

2016-01-17 15:58:00

Január 21-23. között (csütörtöktől szombatig) tizenhatodik alkalommal rendezik meg a minden látogató számára ingyenesen felkereshető Educatio Nemzetközi Oktatási Szakkiállítást. A mindhárom napon 10 és 17 óra között nyitva tartó esemény helyszíne a SYMA Rendezvény és Kongresszusi Központ (1146 Budapest, Dózsa György út 1.).
A kiállításon bemutatkozik a gödöllői központú Szent István Egyetem (SZIE) is. A felsőoktatási intézmény munkatársai az F30 jelű standon népszerűsítik a képzési kínálatot.

A 2000-ben alapított, idén januártól az ország hat településén tíz kart (Alkalmazott Bölcsészeti és Pedagógiai Kar,  Állatorvos-tudományi Kar, Élelmiszer-tudományi Kar, Gazdasági, Agrár- és Egészségtudományi Kar, Gazdaság- és Társadalomtudományi Kar, Gépészmérnöki Kar, Kertészettudományi Kar, Mezőgazdaság- és Környezettudományi Kar, Tájépítészeti és Településtervezési Kar, Ybl Miklós Építéstudományi Kar) működtető Szent István Egyetem nappali, levelező és távoktatásos formában is hivatásának tekinti az alap- és mester-, osztatlan, felsőoktatási szak-, doktori- és a szakirányú továbbképzés szintjein megvalósuló minőségi oktatást, kutatást.
A gödöllői központú felsőoktatási intézmény fő célja, hogy a Kárpát-medence elit agrár- és vidékfejlesztési egyetemévé váljon, amely a teljes élelmiszergazdaság és vidékfejlesztés területein képes szakavatottan művelni az oktatási, kutatási és szaktanácsadási tevékenységeket.


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online