Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Semmi pánik Gödöllőn

2016-01-09 11:02:12

Január 25-én, hétfőn, valamint február 1-jén, hétfőn 19 órakor Woody Allen: Semmi pánik című, kétrészes komédiáját mutatják be a Veres1Színház társulatának tagjai a Művészetek Háza Gödöllő épületének színháztermében. A Magyarországon a Theatrum Mundi Színházi és Irodalmi Ügynökség közvetítésével színre kerülő darabra 2.900 forintért válthatnak jegyet az érdeklődők, akár a helyszíni jegyirodában, akár online is.


A színdarabot tavaly december 4-én mutatta be a Veres1Szanház társulata, a szomszédos városban. Woody Allen művének lényege így foglalható össze:
Axel Magee a fiatal amerikai diplomata korán kitűnt kortársai közül: uzsonnáját egyszer véletlenül egy békeszerződésbe csomagolta. No, de a legreménytelenebbeknek is jár még egy - vagy éppen egy legutolsó - esély, melyet hősünk meg is kap, amikor apja megbízza, hogy két hétig igazgassa egy nagykövetség ügyeit. Mindössze annyit kellene tennie a szokásos adminisztráción túl, hogy lebonyolít egy vacsorát egy olajmágnás tiszteletére. A sors keze azonban orvul lecsap hősünkre, amikor egy szép és bizakodó napfényes délelőtt bemenekül a nagykövetségre Walter Hollander, az amerikai turista feleségével és bájos kislányával, akiket felbőszült arab fegyveres üldözőik kémkedéssel gyanúsítanak...
A Semmi pánik vérbeli komédia. Az eredeti darab a vasfüggöny mögötti Kelet-Európában játszódik. A magyar változat azonban a Közel-Keletre helyezi a cselekményt, és itt is kiválóan működik a Galla Miklós által fordított bravúrdarab hatásmechanizmusa.


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online