Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Rendőr szeretnél lenni?

2016-01-07 16:03:29

Ha cselekvőképes, állandó belföldi lakóhellyel rendelkező, büntetlen előéletű magyar állampolgár vagy, és rendelkezel érettségivel, vagy azt 2016. július 1-jéig megszerzed, illetve megfelelsz az egészségi, pszichikai és fizikai alkalmassági elvárásoknak, már megtetted az első lépést.

Miért jobb a rendészeti szakközépiskola, mint a többi szakképző intézmény?
Támogatunk abban, hogy B kategóriás vezetői engedélyt, illetve államilag elismert nyelvvizsga bizonyítványt szerezz. A minél jobb tanulmányi eredmény elérésére motiváló ösztöndíjat biztosítunk, lehetőséget nyújtunk kollégiumi elhelyezésre és háromszori étkezésre. Mindezeken túl tanulói juttatások és szociális támogatások is rendelkezésre állnak, az arra jogosultaknak.
Ami a legfontosabb: egy belátható, tervezhető előmenetelt biztosító, kihívásokkal teli életpályát választhatsz, ahol elsődleges feladatod a közbiztonság és a belső rend védelme – ezekkel a gondolatokkal toborozza felhívásában a fiatalokat a rendőrség.

Akinek felkeltette az érdeklődést a lehetőség, a pályázati felhívást és a jelentkezési egységcsomagot megtalálhatja az alábbi honlapokon:
Országos Rendőr-főkapitányság
Adyligeti Rendészeti Szakközépiskola
Körmendi Rendészeti Szakközépiskola
Miskolci Rendészeti Szakközépiskola
Szegedi Rendészeti Szakközépiskola

A jelentkezési anyagot a kiválasztott rendészeti szakközépiskolának 2016. február 15-ig kell elküldeni.


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online