Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Itt van a tél, itt van újra!

2016-01-05 17:04:17

A téliesre fordult időjárási viszonyok miatt közleményben hívta fel a gödöllőiek figyelmét a Városi Baleset-megelőzési Bizottság. A szervezet munkatársai kérik a járművezetőket, indulás előtt győződjenek meg arról, hogy a gépkocsi gumiabroncsai megfelelőek, míg a világító berendezések tiszták legyenek. A gépkocsiból minden irányból jól ki lehessen látni, a kormány és fékberendezés hatékonyan működjön. A jármű belső páramentesítő berendezései is kellően biztosítsák a szellőzést.

Hosszabb utak esetén vigyenek magukkal takarót, hólapátot és meleg folyadékot is. Külföldi utazáskor érdeklődjenek arról, hogy adott országban, vagy annak egyes tájegységein hólánc nélkül engedélyezik-e a behajtást. Menet közben ne az engedélyezett sebességhatár, hanem az adott úttest vonalvezetése, annak felületének állapota (jegesedés, úthibák) a kanyarok íve, és a forgalmi viszonyok határozzák meg a haladási tempót.

A gyalogosok és a kerékpárosok továbbra is tegyenek meg mindent a jó láthatóságuk érdekében. Lakott területen belül is – lehetőség szerint – viseljenek láthatósági mellényt, vagy színes, feltűnő ruházatot, amik fényvisszaverő csíkokkal vannak ellátva.


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online