Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Tolószékben ülő élettársát bántalmazta egy gödöllői férfi

2015-12-22 12:39:26

Kapcsolati erőszak bűntett, súlyos testi sértés bűntett kísérlet és garázdaság vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt a Gödöllői Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya eljárást folytat B. Andor 30 éves gödöllői lakos ellen.
A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint a férfi november 5-én, 21 óra körüli időben egy gödöllői áruház mögötti területen – előzetes szóváltást követően – élettársát a földre lökte, majd a helyszínen talált faággal a bal lábát többször megütötte, aminek következtében a nő lába eltört. Ezt követően B. Andor december 19-én, 14 óra körüli időben, gödöllői otthonukban egy balta tompa részével egy alkalommal fejbe ütötte a sértettet, aki az ütés következtében – az orvosi vélemény alapján – könnyű sérülést szenvedett.

A 30 éves férfi megalapozottan gyanúsítható továbbá azzal, hogy december 21-én, 11 óra körüli időben az élettársát a lábtörése miatt kezelésre vitte egy gödöllői egészségügyi intézménybe, ahol a tolókocsiban ülő nőt rángatni kezdte és vele szemben agresszíven lépett fel. Ekkor a sértett védelmére kelt egy, a társaságukban lévő nő, akit a gyanúsított megfenyegetett, majd egy alkalommal megütött.

A bejelentést követően B. Andort a gödöllői járőrök az egészségügyi intézmény előtt elfogták, előállították és gyanúsítottként kihallgatták. Később őrizetbe vették és előterjesztést tettek előzetes letartóztatásának indítványozására. Az illetékes bíróság december 23-án elrendelte a férfi előzetes letartóztatását. Forrás: polce.hu


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online