Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Szirénázva üldözték a malactolvajokat

2015-12-22 10:33:49

Lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt eljárást folytat a Gödöllői Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztálya T. Sándor 23 éves, B. Alex 22 éves, B. Zsolt 25 éves és N. Adriánó 20 éves csörögi lakosok ellen.
Az ügyben jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint a gyanúsítottak december 20-án 16 és 17 óra közötti időben gépkocsival bementek egy csömöri tanyára, ahol az ott dolgozó személynek és a tulajdonosnak azt mondták, hogy kifogyott a kocsiból a hűtővíz. A tulajdonos elment, hogy adjon a férfiaknak vizet. Ez idő alatt a négy fiatal kidöntötte a tanyán lévő disznóól kerítését és az autóba bepakoltak 8 malacot, majd az autóval Fót irányába hajtottak el.

A tulajdonos – miután észlelte a lopást – azonnal értesítette a rendőröket. A Dunakeszi Rendőrkapitányság Fóti Rendőrőrs járőrei Fót területén intézkedés alá akarták vonni a gyanúsítottak járművét, azonban ők továbbhajtottak. A rendőrök szolgálati gépkocsival – megkülönböztető fény- és hangjelzés használatával – megpróbálták megállítani az autót, azonban az nem járt sikerrel. T. Sándort és három társát a járőrök végül Fót, Károlyi utcában elfogták, miután a feltorlódott forgalom miatt nem tudtak továbbmenni. A rendőrök a gépkocsiban 7 élő állatot találtak, mivel a férfiak menekülés közben egy malacot kidobtak a járműből.


A négy csörögi fiatalt a járőrök a Gödöllői Rendőrkapitányságra előállították, ahol a gödöllői nyomozók gyanúsítottként hallgatták ki őket. T. Sándort, B. Alexet és N. Adriánót a rendőrök őrizetbe vették. 25 éves társukról a rendőri intézkedés során kiderült, hogy ellene a Budapest Környéki Törvényszék Büntetés-végrehajtási Csoportja elfogatóparancsot bocsátott ki, ezért őt – kihallgatását követően – a rendőrök büntetés-végrehajtási intézetbe szállították. Forrás: polce.hu


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online