Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Csalással vádolták meg a játékvezetőket a Gödöllő-MTK röplabda-meccs után

2015-12-18 08:46:43

Parázs hangulatban zárult a december 17-én a gödöllői egyetem sportcsarnokában lezajlott TEVA-Gödöllői RC-MTK Budapest NB I-es női röplabda-mérkőzés. A játékvezető sárga-piros lappal büntette az egymással verbálisan kakaskodó edzőket. A kiállítás miatt mindkét tréner eltiltásra számíthat.

Horváth András, a hazaiak szakvezetője higgadtabban értékelte csapata 3-2 arányú győzelmét a találkozó után, a honi röplabda-sport edzői fenegyerekének számító Hollósy László (képen) azonban ezúttal sem rejtette véka alá gondolatait.
Az mtk.hu oldalon megjelent nyilatkozatában elismerte ugyan, hogy a vereségért ők is okolhatók, ám a következő mondatban úgy fogalmazott, hogy amit a játékvezetők az ötödik játszmában műveltek, az egészen egyszerűen csalás volt. Hollósy hozzátette: ki meri jelenteni, hogy az ötödik játszmát, és ezzel a győzelmet most ellopták tőlük, és ennek következménye kéne, hogy legyen.

Nem kell hozzá nagy jóstehetség: lesz. Más kérdés, hogy minden bizonnyal nem a játékvezetők húzzák majd a rövidebbet, hanem a kiállított edzők. Főleg a „visszaesőnek” tekinthető Hollósy…


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online