Vissza normál nézetbe Nyomtatás

SZIE-Hungrana együttműködés duális képzésről

2015-12-15 10:31:41

Ünnepélyes keretek között együttműködési megállapodást írt alá december 11-én a Szent István Egyetem Mezőgazdaság- és Környezettudományi Kara duális képzés indítására a Hungrana Kft-vel. Az egyetem mellett a szabadegyházi székhelyű, több mint száz éve Európa legjelentősebb kukorica-feldolgozó cégeként számon tartott partnervállalat is aktívan részt vesz majd a hallgatók gyakorlatorientált képzésében, elősegítve ezzel a fiatalok szakmában történő sikeresebb elhelyezkedését.

Az aláírt megállapodást a Hungrana a szakember-utánpótlás legfőbb eszközének tekinti. A szerződés értelmében, 2016 szeptemberétől a duális képzés keretében, az egyetem mezőgazdasági mérnök hallgatói számára megnyílik a szakmai képzés lehetősége Magyarország egyik legjelentősebb élelmiszeripari vállalatánál.
A hallgatók, minden tanév során egy, minimum 14 hetes összefüggő szakmai gyakorlatot töltenek a cégnél, aminek keretében megismerkedhetnek a gyártás legfőbb folyamataival, az ott alkalmazott technológiával. Ezen felül megmutathatják képességeiket, valamint olyan értékes munkatapasztalatokra tehetnek szert, amik együttesen hozzásegíthetik őket a vállalatnál történő alkalmazáshoz – olvasható a Szent István Egyetem PR-, Sajtó- és Rendezvényszervezési Főosztályának közleményében.
Az ünnepélyes aláíráson dr. Tőzsér János, a Szent István Egyetem rektora (jobbra) és Kócza Zsolt, a Hungrana Kft. vezérigazgatója vett részt


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online