Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Balesetek a hirtelen jött, korai télben

2015-11-29 11:15:48

November utolsó szombatján megmutatta magát a télies időjárás Gödöllőn és a környező településeken. A helyenként ónos esőbe torkolló havazás komolyabb fennakadásokat ugyan nem okozott, ám közlekedési baleset – sajnos – több is történt. Ezekről Csámpai Attila, a Pest Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője tájékoztatta szerkesztőségünket.

A délelőtti órákban két személyautó ütközött össze Őrbottyánban, a Fő úton. A gépkocsikban csak a sofőrök utaztak, egyikük súlyos sérüléseket szenvedett, őt a mentők kórházba szállították. A gödöllői hivatásos tűzoltók áramtalanították a roncsokat, majd biztosították a helyszínt. A műszaki mentés ideje alatt rendőri irányítás mellett félpályán haladt a forgalom.

Megcsúszott, árokba hajtott és ott az oldalára borult a havas, jeges úton egy kisteherautó – ami egy trélert húzott – a délutáni órákban, az Isaszeg és Nagytarcsa közötti útszakaszon. A balesetben személyi sérülés nem történt. A gödöllői hivatásos tűzoltók áramtalanították a járművet, majd biztosították a helyszínt. A gépkocsi árokból való kiemeléséről a tulajdonos autómentő segítségével gondoskodott. Fotók: PMKI Gödöllő HTP


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online